‘Öğrenciler Evden Yarışıyor’ Etkinliğinde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın #EvdeSıkılmaBaşkanınYanında diyerek başlattığı öğrencilerin evden yarışma etkinliğinde dereceye giren diğer öğrencilerde hediyelerini aldı.

Resim, şiir, ortaokul kompozisyon, lise kompozisyon ve müzik yarışmalarında derece giren, Enes Adem Saraç, Sude Oranlı, Reyyan Yabacı, Asaf Kenan Sevimli, Emir Karaçam, Mustafa Akkaya, Abdullah Kayra Tiftik, Deren Uysal, Erva Ayvacık ve Sümeyye Bozkurt hediyelerini Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karadede’den aldı.

Öğrencilerin evlerine teker teker giderek ödüllerini sunan Belediye Başkan Yardımcısı Karadede öğrencileri tebrik etti.