Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüzce ilçemizde bulunan afet toplanma alanlarına uyarı levhaları yerleştirildi.

AFAD tarafından belirlenen ‘Afet ve Acil Durum Toplanma’’ alanlarında çalışmalarını gerçekleştiren ekiplerimiz ilçemizde bulunana 17 toplanma alanına uyarı levhalarını yerleştirerek vatandaşlarımızı bilgilendirdi.

Herhangi bir afet durumunda ilçemizde, Kurtuluş Mahallesi Ertuğrul Özer Parkı, Doğan Gürbüztürk, Muhsin Yazıcıoğlu ve Atatürk Parkı, Gazipaşa Mahallesi Ümit Bölükoğlu Parkı, Hacıkara Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu Bahçesi, Fatih Cami, Şehit Pilot Ali Başmakçı ve Sanayi Sitesi Parkı, Ayvaşık Mahallesi Hüseyin Nihal Atsız ve Şehit Polis Ertuğrul Dönmez Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Altay İlkokulu Bahçesi, Beytepe Mahallesi Ahmet Öztop Sokak Meydanı, Başağaç Mahallesi 2 nolu Sağlık Ocağı, Diriliş, Şehit Polis Mahmut Bilgin ve Ankara Parkı olmak üzere 17 nokta Afet ve Acil Durum Toplanma Alanı olarak belirlenmiştir.