Beypazarı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi Toplandı

Beypazarı Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan başkanlığında Hayri Özalp Başkanlık Konağı Meclis toplantı salonunda toplandı.

Toplantıda başkanlık makamından gelen önergeler ile parti gruplarının vermiş olduğu yazılı önergeler gündeme alınması ile ilgili oylama yapılarak gündeme dahil edildi.  Gündemde yer alan 12 maddenin ilk 6 maddesi Meclis üyelerinin görüşüne sunuldu.

Eylül ayı meclis tutanaklarının okunup oylanması ile başlayan toplantı başkanlık makamından gelen önergelerin görüşülmesiyle devam etti. Meclis gündeminde yer alan 2020 Mali Yılı Bütçe taslağını içeren maddeler oy birliği ile Plan, Bütçe Komisyonuna havale edildi. Bütçe görüşmeleri 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 18.00'de yapılacak olan dördüncü birleşimde oylanacak.