SERALARIMIZDA ÇİÇEK ÜRETİMİ SÜRÜYOR

Beypazarı Belediyesi seralarında çiçek üretimi ara vermeden devam ederken, parkları süsleyen yazlık çiçeklerin ardından kışlık çiçekler için çalışmalara başlanıldı.

Beypazarı Belediyesi'nin kendi seralarında ve kendi işçileri ile üretimini gerçekleştirdiği yazlık çiçeklerin ardından kışlık çiçek çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 10 farklı türde çiçeği ilçe genelinde park ve yeşil alanlara, yaz boyunca diken Park ve Bahçeler ekipleri kış için hazırlıklarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler ekipleri ilçenin cadde, sokak ve parklarında bulunan yeşil alanları soğuk hava şartlarına dayanıklı rengarenk 100 bin kış çiçeği ile donatacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan; daha güzel, yaşanabilir ve kent estetiğine sahip bir Beypazarı hedefi ile park ve yeşil alanlarda peyzaj çalışmalarına yaz ve kış demeden ara vermeksizin devam ettiklerini belirtti.