15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Beypazarı’nda 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 3.yıl dönümü anma etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlikler Beypazarı Şehit Mezarlığının ziyareti ve aziz şehitlerimize dualar edilmesi ile başladı.

Şehitlik ziyareti ardından öğle namazı öncesi Aziz Şehitlerimiz için Fatih Camii’nde Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi ve lokma ikram edildi.

Aynı gün akşamında Beypazarı Hanlarönü Meydanı yanında yeni yapılan alanda kurulan sahnede ‘’ Sinevizyon Gösterileri, Kur-an’ı Kerim Tilaveti ve Anma Konuşmaları’’ gerçekleştirilerek hain darbe girişimi esnasında kendini tankların önüne ve mermilere siper eden aziz şehitlerimiz yad edildi.

Etkinlik açılış konuşmasını yapan Tuncer Kaplan, ‘’Unutmadık, unutturmayacağız diye sözlerime başlamak istiyorum. Yüce Allah inşallah öyle hain, rezil bir geceyi bu millete tekrar yaşatmaz. Dualarımız, temennilerimiz bu şekilde, biz de millet olarak böyle hainliklere fırsat vermeyeceğiz’’ dedi.

Yeni Meydan’a İsim Verildi

Anma etkinlikleri esnasında konuşan Başkan Kaplan, ‘’Bugünün anısına bu yapımını tamamladığımız alanın isminin ’15 Temmuz Şehitler Meydanı’ olmasını siz değerli hemşehrilerimin oylarına sunmak istiyorum’’ dedi. Başkan Kaplan’ın bu önerisi kalabalık tarafından kabul gördü. Bunun üzerine Kaplan, önümüzdeki ilk belediye meclisi gündemine alınarak alana isminin verileceğini belirtti.