Beypazarı Belediyesi'nin Yaz Spor Kursları Başladı

Beypazarı Belediyesi'nin yaz tatili döneminde farklı branşta ve yaş grubunda verdiği spor kursları devam ediyor.

Okulların yaz tatiline girmesi ile başlayan eğitimlerden farklı branşlarda birçok öğrenci yararlanıyor. İki noktada gerçekleşen kurslar Pazartesi ve Çarşamba günleri Oğuzkent sentetik sahasında, Salı ve Perşembe günleri ilçe şehir stadyumunda olmak üzere öğrencilere eğitim veriliyor.

İlçede bulunan 7-12 yaş öğrencilerin yaz tatillerini daha iyi değerlendirebilmeleri için açılan spor okullarında, miniklerin zamanlarını daha kaliteli geçirmelerini, zihinsel ve bedensel olarak gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Futbol kurslarından yararlanan ve kurslarda başarı gösteren çocuk ve gençler Beypazarı Belediyesi Gençlik Spor bünyesine de katılma şansı buluyor.