İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 98. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü programı etkinlikleri Mustafa Cankara Kültür Merkezinde düzenlenen program ile kutlandı.

Programa Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, İlçe Kaymakamımız Can Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray YAPAR, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Siyasi Parti Temsilcileri , Okul Müdürleri , Öğretmenler, Öğrenciler ve İlçe halkı katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Mehmet Akif ERSOY'un hayatı ve düşünceleri konulu konuşmanın yapılması, şiirlerinin okunması ve tiyatro gösterileri ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşını en iyi okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.