Gençlik Merkezi Kursları Başlıyor

Belediye Gençlik Merkezimizde gençlere ve yetişkinlere yönelik kurslarımız başlıyor.

İlçe merkezindeki İrfan Gümüşel Caddesi üzerinde bulunan Gençlik Merkezimizde alanında uzman öğretmenler nezaretinde birçok alanda kurslar açılacak. Gençlere ve yetişkinlere yönelik açılacak kurslara tüm vatandaşlarımız ücretsiz olarak katılabilecekler.

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, "Eğitim her zaman birinci önceliğimiz olmaya devam edecek. Tüm okullarımıza tartan zeminli voleybol ve basketbol sahaları yaptık. Spor malzemesi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Gençlik Merkezimiz aracılığıyla da gençlerimizin boş vakitlerinde kendilerine kişisel gelişim alanında fayda sağlayacak eğitimler açacağız. Yetişkinler de bu eğitimlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Mezun ve 12. sınıf öğrencilerimiz için açmış olduğumuz ücretsiz TYT-AYT kurslarımız halen devam ediyor. Halen okullarda öğrenim gören öğrencilerimiz ödevlerini gençlik merkezimizin sıcak ortamında ve eğitmenler nezaretinde yapacaklar. Eğitim konusundaki hassasiyetimiz ve çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Gençlik Merkezi Adres: İrfan Gümüşel Caddesi Karaoğuz Vakfı iş Hanı Kat:1