Aile ve Sosyal Hizmetler Merkezi Hizmete Başladı

Hafız Şakir Zeyrek Aile ve Sosyal Hizmetler Merkezi (Aşevi) yeni hizmet binasına taşındı.

Beypazarı Belediyesi tarafından şehir mezarlığı yanında inşaatı tamamlanan Hafız Şakir Zeyrek Aile Sosyal Hizmetler Merkezi ile ilçedeki tüm Sosyal Hizmet noktaları bir çatı altına toplayarak hizmet vermeye başladı.

İçerisinde yemekhane, yardım merkezi, sağlık merkezi, berberhane gibi tüm temel ihtiyaçların karşılanacağı bölümlerin de bulunduğu binada Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü de faaliyetlerini burada gerçekleştirecek.

Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Sevgi Evi ve İlçe Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Merkezi ile Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın bulunduğu hizmet binası, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara, günlük yemekten kişisel bakım ve psikolojik desteğe kadar tüm ihtiyaçlara cevap verecek.