Başkan Kaplan ‘’Beypazarı İçin Daha Yapacak Çok İşimiz Var’’

Beypazarı Belediye Başkanlığı’na bir dönem daha aday olan ve halihazırda bu görevde bulunan Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 5 yıllık dönemde yaptıklarını ve seçildiği takdirde yapacaklarına da değindi.

Çalışmalarını sunumla anlatan Kaplan, 31 Mart 2019 seçimlerinde bir kez daha AK Parti adayı olarak göreve talip olduğunu, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı’nın Beypazarı İlçe Teşkilatlarına minnettar olduğunu dile getirdi.

Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Beypazarı AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz ve Beypazarı AK Parti İlçe Teşkilatı, Beypazarı MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan ve Beypazarı MHP İlçe Teşkilatı, Belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Amacının, doğup, büyüdüğü ve yaşamını borçlu olduğu, memleketime hizmet etmek olduğunu anlatan Kaplan, ilk olarak 5 yıllık dönemde gerçekleştirilen icraatlarını özetledi. Kendisine destek olan hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Kaplan ‘’Yaptıklarımızı yeterli bulmaya hakkımız yok, hep daha fazlasını başarmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Yaptığı sunumda, alt yapıdan ulaşıma, yeşil alanlardan kültürel çalışmalara kadar çok geniş alandaki projelerini tek tek anlatan Başkan Kaplan, hemşehrilerinden bir dönem daha oy istediğini ve amacının daha güzel, gelişmiş bir Beypazarı olduğunu dile getirdi.