Beypazarı Belediyesi’nden Öğrencilere Sinema Hediyesi

Beypazarı Belediyesi ve Gençlik Merkezi işbirliği ile 45 öğrenci bugün Ankara gezisine katıldı.

Beypazarı Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikleri kapsamında 2017 yılından beri yürüttüğü gezi programlarına devam ediyor.

Öğrencilere yönelik etkinliklerde bu hafta 45 öğrenci Ankara'ya sinemaya götürüldü. Gençlere ve çocuklara yönelik yürütülen faaliyetler ile ön plana çıkan gençlik merkezinde belediye işbirliği ile birçok faaliyet ve proje gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’ İlçemize kazandırılmış olan büyük ve modern gençlik merkeziyle öğrencilerin büyük bir eksiğini tamamladık. Öğrencilerimiz, gençlik merkezinden ücretsiz bir şekilde faydalanıyor. Bizde Beypazarı Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyor ve imkanlarımızı onlar için kullanıyoruz’’ dedi.