Beypazarı’nda Öğretmenler Günü Kutlandı

Beypazarı’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Parkı’nda Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, Mustafa Cankara Kültür Merkezinde Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan etkinliklerle devam etti.

Düzenlenen programa Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Jandarma Komutanı Şeref Kutu, Emniyet Müdürü Selçuk Şahin, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Nurettin Karaoğuz Vakfı öğrencileri tarafından hazırlanan, şiir ve müzik dinletisi, sinevizyon gösterisi ve oratoryo gösterileri düzenlendi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Öncelikle ebediyete göç etmiş öğretmenlerimizin olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi. Konuşmalarının ardından, Başkan Kaplan, ilçede uzun yıllar boyunca eğitim camiasına hizmet edenlere onur belgesi ve hediyeler taktim etti.