BAŞKAN KAPLAN KÖYLERDE YAPILAN YAĞMUR DUALARINA KATILDI

Beypazarı’nın çeşitli köylerinde çiftçiler Nisan ayında yağan yağışların yetersiz olması dolayısı ile yağmur duasına çıktılar. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Gencer ile birlikte Gürsöğüt, Oymaağaç, Tacettin, Macun  ve Yalnızçam köylerinde yapılan yağmur dualarına katıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Yalnızçam Köyü’ndeki şehitler anıtını da ziyaret ederek, Beypazarı Belediyesi olarak anıtın düzenlenmesi ve tanıtımı için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. Yağmur dualarının geçimini çiftçilikle sağlayan hemşehrilerimiz için önemli olduğunu ifade eden Kaplan “İnanıyoruz ki yapılan bu dua ve hayırlar yerine ulaşacaktır. Allah tüm köylülerimizin dualarını kabul etsin” dedi.