KARAYOLLARI 4 BÖLGE BÜROKRATLARI BEYPAZARI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın göreve geldikten hemen sonra verdiği talimatla Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki kapatılan kavşakların açılması için çalışmalar başlatıldı.

Görüşmeler ve girişimlerin ardından Karayolları 4 Bölge Müdürlüğü bürokratlarından oluşan kalabalık heyet Beypazarı’na gelerek Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki Kavşaklar ve yol güzergahında incelemelerde bulundular.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan “Bulvar üzerindeki kavşakların kapatılmasına halkımız tepkili. Bunun bilincindeydik ve göreve gelmemizin akabinde bu kavşakların açılması için gerekli girişimleri yaptık. Özellikle kütüphane altındaki kavşak itfaiye araçlarının kullandığı ve yolu kısaltan önemli bir kavşaktı. Gelen yetkililere gerekçelerimizi ileterek kavşağın açılmasını ve vatandaşlarımızın güvenliği için de bir tüp geçit istedik” dedi. Kaplan kapatılan kavşaklardan birinin açılması ve Sefakent bölgesine bir tüp geçit yapılmasının sözünü aldıklarını belirtti.