TARIM, HAYVANCILIK VE TURİZM ALANLARINDA KALKINMA TOPLANTISI YAPILDI

Beypazarı ve yöresinde tarım, hayvancılık ve turizm alanlarında kırsal kalkınma, kredi, hibe ve teşviklerle ilgili bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.Toplantıya Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Beypazarı Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Gencer, Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, Tarım Müdürü Beytullah Ertan, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Harun Demir, Yaşayan Müze Kurucusu Dr.Sema Demir ve Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Koordinatörlüğü Ankara İl Koordinatörü Yunus Bayram katıldılar.

Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Koordinatörlüğü Ankara İl Koordinatörü Yunus Bayram “Beypazarı’nı Ankara’nın diğer ilçelerinden ayrı bi yerde tutuyoruz. Burada bulunmaktan çok memnun kaldık. Kısa bir süre sonra da yine Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan’ın misafiri olarak, genel ve daha kapsamlı bir istişare toplantısı yapmak üzere geleceğiz” dedi.