SOS VAKFI’NDAN BEYPAZARILI ENGELLİLERE ÖZEL MİNİBÜS

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi açılışına katılan Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Engelsiz Atölye’de Beypazarılı engellilerin üretmiş olduğu ürünlerin bulunduğu sergiyi gezdi. Atölye öğrencilerinin ürettiği ürünlerden alışveriş yapan Nevin Gökçek, engellilerle de bir süre sohbet etti.Sohbet esnasında Beypazarı Engelsiz Atölye’de eğitim alan engelliler Gökçek’ten “Atölyemize gelirken, buradan eve dönerken veya ihtiyaç durumunda bir yere gitmemiz gerektiğinde ailelerimiz çok zorlanıyor.Asansörlü bir araç olursa seviniriz” dediler.

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, vakıf olarak bu amaçla bir minibüs aldıklarını, şoför ve yakıtının karşılanması durumunda bu özel yapım minibüsü Beypazarı’lı engellilerin hizmetine verebileceklerini ifade etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, araç için şoför ve yakıtı Beypazarı Belediyesi olarak karşılayacaklarını ve bir protokolle, minibüsü Beypazarılı engellilerin hizmetine sunmak istediklerini belirtti. Atölye’de bulunan öğrenciler bu haberi sevinçle karşılarken aileleri de Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek’e kendileri için büyük sıkıntı olan bu durumun çözüme kavuşmasından dolayı teşekkür ettiler.