BEYPAZARI BELEDİYE GENÇLİK SPOR’DA HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK

2013-2014 Sezonunu yenilgisiz Şampiyon olarak bitirerek 1.Amatör Kümeye yükselen Beypazarı Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Ahmet Kavas, Antrenörler Hasan Varlık, Özgür Bediz, Kadir Türkoğlu ve futbolcular, Şampiyonluk kupaları ile birlikte Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ziyaret ettiler.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Yönetici, antrenör ve futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kaplan “Başkanlığımın ilk yılında takımımızın şampiyon olarak bizleri ziyaret etmesinden memnuniyet ve guru duydum. Beypazarı Belediye Gençlik Spor’un daha iyi yerlere gelebilmesi adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Eminim ki bundan sonra takımımızın yükselişi devam edecek. Bizler de bu yükselişin sürmesi için desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Kulüp antrenörleri Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a kulüple ilgili bilgiler vererek, önümüzdeki sezon hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu ve bunun için de ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler.