BEYPAZARI CAMİLERİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi’ne ait BELPA Şirketi temizlik elemanları, Beypazarı’nda tüm camilerde temizlik çalışmalarına başladı. Temizlik elemanları camilerde önce halıları süpürüyor, ardından da mihrap, minber, vaaz kürsüsü, kütüphane, müezzin mahfili gibi bölümlerin tozunu siliyor. Görevli elemanlar iki-üç saat süren temizliğin ardından pırıl pırıl yaptıkları camiden bir başka camiyi temizlemek için ayrılıyorlar.

Yetkililer, “Camiler günlük kullanımda olan toplu ibadet mekanları oldukları için belirli zamanlarda temizliklerinin yapılması gerekiyor. Camilerin temizliği için bu doğrultuda din görevlilerinden temizlik talebinde bulunuluyor. Büyükşehir Belediyesi olarak da bu talebi yerine getiriyoruz ve Ankaralılara olduğu gibi sınırlarımıza dahil edilen Beypazarı ilçe halkına da hizmet ediyoruz” dediler.