BAŞKAN KAPLAN MİNİK SPORCULARI SEVİNDİRDİ

Beypazarı Belediyesi yaz futbol okulu okulların kapanmasıyla Beypazarılı minik futbolseverlere kapılarını açtı. 17 Haziran'dan bu yana çocukların eğitimine başladıklarını ifade eden Antrenörler, Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yaz futbol okulları bünyesinde 7 sınıf oluşturduklarını ve Salı ve Perşembe günleri akşam saatlerinde 2 saat olmak üzere çalıştıklarını, antrenmanların neşe içerisinde geçtiğini belirttiler.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Oğuzkent sentetik sahada geleceğin futbolcularını ziyaret ederek, minik sporculara formalarını dağıttı.Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaplan, antrenörler ve Kulüp Başkanı Ahmet Kavas ile görüşerek, gençler ve çocuklarla ilgili hedeflerini ve projelerini anlattı.Daha sonra çocuklarla birlikte top oynayan Kaplan, Başkan Yardımcısı Ahmet Gencer ile birlikte kaleye penaltı atışı yaptı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Belki de bu çocuklarımızın arasından geleceğin  yıldızları çıkacak, milli takıma giden olacak. Buna vesile olmak ve altyapısını hazırlamak çok önemli.Şu an Türkiye futbol liglerinde top koşturan profesyonel Beypazarılı futbolcularımız var. O futbolcularımız da bu çocuklar gibi başladılar. Beypazarı Belediye futbol okulumuzda sporcu disiplini ve ahlakına sahip, sağlıklı dinamik gençler yetiştireceğine inanıyorum.Çocuklarımızın spora yakın olmasını Beypazarımızın bugünü ve yarını adına önemsiyorum. Spora yakın olan, sporun içinde bulunan çocuklar zararlı alışkanlıklardan da uzak kalırlar. Beypazarı Belediyesi olarak sportif faaliyetlerin ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Tüm Fotoğraflar İçin Buraya Tıklayınız