RAMAZAN ŞENLİKLERİ BU HAFTA BULGURDEDE VE BAŞÇEŞME´DE

Beypazarı Belediyesi'nin her hafta farklı bir alan da düzenlediği Ramazan Şenlikleri büyük ilgi görüyor.Beypazarı'nda her hafta farklı bir bölgede kurulan sahnede konuklara ramazan şerbeti ve osmanlı macunu ikram edilirken, Karagöz ve Hacivat, Aşuk ile Maşuk, Meddah, İlahi Gruplarından Konserler ve sema gösterileri ile hem eski Ramazan gelenekleri yaşatılıyor hem de vatandaşların huzurlu bir ortamda eğlenmeleri sağlanıyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın farklı farklı bölgelerde, hatta bu güne kadar hiç etkinlik yapılmayan mahallelerde gerçekleştirilmesi yönünde talimat verdiği etkinliklerde bu hafta yine bir ilk yaşanacak. Cuma günü Bulgurdede Mevkii Polis Lojmanları önünde gerçekleştirilecek etkinlikler, Pazar günü ise Rüstempaşa Mahallesi  Başçeşme önü'nde yapılacak

Ramazan Şenlikleri Saat 21:30 da başlayacak olup, etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.