KÖYLERE HİZMET GİDİYOR KÖYLÜNÜN YÜZÜ GÜLÜYOR

Yeni yerel yönetimler yasası ile köylere hizmet götürme hakkına sahip olan Beypazarı Belediyesi  seçimlerin ardından Başkan Kaplan'ın direktifleri doğrultusunda köylerde adeta seferberlik ilan etti.

Belediye ekipleri Beypazarı'nın çeşitli köylerinde yol açma, kaldırım, parke ve kilit taşı döşeme, kanalizasyon ve altyapı çalışmaları yaparken,Fen İşleri Müdürü Turan Güler, bu çalışmaların tempolu bir şekilde arttığını söyledi.

Çalışmalar Hakkında genel bir bilgi veren Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, hem ilçe merkezinde hem de köylerde belediyenin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Amaçlarının sadece halka hizmet olduğuna vurgu yapan Kaplan, "Milletin efendisi köylülerimizin hakettiği hizmeti alması, daha yaşanabilir şartlarda olması için elimizden geleni yapacak, her zaman daha çok çalışacağız.Artık Beypazarı Belediyesi'ne ait kamyonları kum veya parke taşı yüklü halde, sık sık köy yollarında görmek mümkün.İnşallah Ankara Büyükşehir Belediyemiz ve devletimizin de desteğiyle köylerimiz ve köylülerimiz için yakında daha büyük projelere imza atacağız" dedi.