SGK BEYPAZARI´NDA KENDİNE YENİ BİR YER BAKIYOR !

Beypazarı'nda incelemelerde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu teknik heyeti önceden satın alınan ve Beypazarı girişinde Shell benzinliği altında planlanan hizmet binası yapımından, arsanın konumu, eğimi, harfiyatı yüzünden vazgeçildiğini beyan ettiler.

SGK Üst yetkililerinin Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile temasa geçmeleri sonunda hızlı bir şekilde yeni bir proje arayışına girildi.Heyet ile birlikte bizzat araziyi gezen Başkan Kaplan, SGK Hizmet Binası için en uygun yerin, Beypazarı Lisesi karşısında soğuk hava deposunun bulunduğu, ASKİ hizmet binalarının da yapımının devam ettiği, belediyeye ait arsa olduğunu belirtti.Heyettekiler ise dönüş istikametinde neredeyse tüm resmi kurumlara 200 metre mesafedeki bu yerin daha uygun olacağını ifade ettiler.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, önümüzdeki günlerde neticelenecek olan bu süreçte, Beypazarı'nın hizmetleri en iyi şekilde almaya devam edeceğini ifade etti.