BEYPAZARI´NA PANAYIR KURULUYOR

Beypazarı Belediyesi etkinliklerini sürdürüyor.Ankara Büyükşehir Belediyesi Mahallede Şenlik var panayırı Beypazarılı çocuklara üç gün boyunca ücretsiz yaz tatili keyfi yaşatacak.

Beypazarılılara muhteşem bir eğlence imkanı sunacak olan , Mahallede Şenlik Var Panayırı 6 Ağustos Çarşamba günü Ankara Parkı'nda kapılarını açıyor.9 Ağustos'a kadar açık kalacak olan Mahallede Şenlik Var Panayırı'nda oyun grupları, akrobasi ve sirk grubu, mini konserler, palyaçolar, dans grupları, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar yer alıyor.Panayır süresince yapılan çeşitli yarışmalarda bisikletler, uzaktan kumandalı arabalar, oyun konsolları ve çeşitli oyuncaklar çocuklara ödül olarak veriliyor.

Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği panayır daha önce de Beypazarı'nda birkaç kez kurulmuş ve vatandaşların akınına uğramıştı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Kurulacak panayırla vatandaşlarımıza, çocklarımıza ücretsiz eğlenebilecekleri bir ortam sunmak istiyoruz.Panayır 6 Ağustos Çarşamba günü itibarı ile Ankara Parkı'nda 9 Ağustos'a kadar açık olacak.Etkinlikler ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir." dedi.