HASTANEYE DİREKT SERVİSLER BAŞLIYOR

Bir süre önce Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a, Şehirlerarası Otobüs Terminalinden hareket etmek istediklerini belirterek terminalde yerlerini alan, ancak Başkan Kaplan'ın 'bir süre deneyin' demesine rağmen eski yerlerine geçen Beypazarı dolmuşçuları,  sorunlarını iletmek üzere Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'la görüştüler.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Biz Beypazarı Belediyesi olarak her talebinizi değerlendirdik, isteklerinizi yerine getirdik.  Ancak aldığınız kararların arkasında durmanız gerekiyor" dedi. Başkan Kaplan ayrıca vatandaşların menfaatleri doğrultusunda hastaneye direkt servis verilmesini istedi.

Dolmuşçular, anayol güzergahında Ankara Beypazarı arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin şehir içi ücretsiz yolcu taşımalarından dolayı sıkıntı yaşadıklarını, bununla ilgili meclis kararının bulunduğunu,  seçimden önce  belirli saatlerde otobüslerin son durak olarak terminalde kaldığını söyleyerek, aynı sistemin devam ettirilmesini istediler. Ayrıca ana yol üzerinde 2 adet cep isteyen dolmuşçular, hastaneye direkt servisler için hemen vatandaşlarla görüşüp saatleri belirleyeceklerini, ve bundan sonra herhangi bir aksaklığın olmayacağını ifade ettiler.