BAŞKAN KAPLAN´IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Kaplan mesajında "Mübarek Kurban Bayramı'na ülkemiz genelinde olduğu gibi Beypazarı ilçemizdede huzur ve güven ortamı içinde birlikte ulaşmış bulunuyoruz.

Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bu bayramı milletçe kenetlenerek idrak ediyoruz. Bayramlarımızın, yaşlıların, hastaların, yoksulların ve her çeşit yardıma ihtiyacı olanların hatırlanması ve onların gönüllerinin hoşnut edilmesi bakımından da büyük önemi bulunuyor.

Kurban Bayramı nedeniyle, görevlerinin başında bulunanlara içtenlikle sevgilerimi iletirken, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize, ilimize ve ilçemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, tüm Beypazarı halkının Mübarek Kurban Bayramlarını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice bayramlara ulaşmalarını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Kaplan Beypazarı'nın bu bayramda ilk kez 5-6-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Beypazarı Hasat Günleri ile çifte bayram yaşanacağını ifade ederek "Bayram süresince Beypazarı Hasat Günleri dolayısı ile cadde ve sokaklarımızı süsledik, 2. gün itibarı ile etkinlikler, eğlence ve konserlerimiz başlayacak.İlçemize gelen turistler en kaliteli sebze ve meyveleri, özel hazırlanan yöresel ürünleri açılacak standlarımızda bulacak.Dolu dolu bir bayram geçireceğiz.Tüm halkımızı, Hanlarönü meydanımıza Beypazarı Hasat Günleri etkinliklerimize davet ediyor, esnafımıza hayırlı işler diliyorum" dedi.