ETKİNLİK FESTİVALE,FESTİVAL ŞOVA DÖNÜŞTÜ!

Beypazarı Belediyesinin esnafa ve Beypazarı’ndaki tarım üreticilerine yönelik düzenlemiş olduğu ‘’BEYPAZARI HASAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ ‘’programı,civar il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerle festival havasında geçti.Ankara protokolünün de ilgi odağı olan Hasat Günleri Etkinliklerini açılışına Ankara Valisi sayın Mehmet Kılıçlar,Ak Parti Bölge milletvekili sayın Nurdan Şanlı Ak Parti Genel  Sekreteri sayın Haluk İpek’in yanı sıra Keçiören belediye başkanı sayın Mustafa Ak ve Kızılcahamam belediye başkanı sayın  Muhittin Güney’de katıldılar.

Hasat günleri  etkinlikleri Beypazarı lıların keyifli ve bereketli bir bayram geçirmesine vesile oldu.

Belediye personelinin hassas ve gayretli çalışması dikkatlerden kaçmazken,herhangi bir büyük sorunla karşılaşılmadı.Binlerce ziyaretçinin akın ettiği şehir merkezinin dizaynı ve organizasyonun tertibi Beypazarı halkından tam not aldı.

Ulusal medyanın da yakından takip ettiği bu etkinlik kapsamında yerel sanatçılar, orkestralar,sahne şovları,çocuk eğlence alanları,sokak sanatçıları folklor ekipleri nin yanı sıra 2.gün düzenlenen Ankaralı İbocan Konserine de yoğun ilgi ile vardı.Finalde ise şehir stadyumunda düzenlenen KIRAÇ konseri binlerce kişinin eşlik ettiği şarkılarla son buldu.

Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN konser öncesi yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin devamının geleceği müjdesini verdi.

(Beypazarı Hasat Günleri Etkinlikleri ile ilgili bütün resimleri beypazarı belediyesi facebook hesabından görebilrisiniz)