BEYPAZARI´NA ENGEL YOK

Beypazarı Kardelen Özel Eğitim Merkezi öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle sergi açılışı yaptı. Beypazarı Kardelen Özel Eğitim Merkezi’nin hazırlamış olduğu sergi açılışına Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Belediye Başkanının eşi Ayşe Kaplan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Elma, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Kaplan ve İlçe daire amirleri katıldı. Sergi açılışı yapıldıktan sonra Beypazarı Kardelen Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin yapmış olduğu ahşap boyama, mum, alüminyum rölyef, ebru ve diğer elişi etkinlikleri sergilendi.

KAPLAN:‘’Belediyemiz her zaman engelli bireylere engelsiz bir yaşam sağlamak için hizmet üretmeyi kendisine görev edinmiştir. Belediye olarak bu insanlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, çözüme ulaşılabilmelerini sağlayacak tüm hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve bu haftanın engelli vatandaşlarımızın sorunları konusunda hassasiyetin ve bilincin artması temennisiyle, Engelliler Haftası’nı tebrik ediyor, yaşam sevinci dolu günler diliyorum" ’Dedi’

Beypazarı Kardelen Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu dans gösterisi sergiye renk kattı. Program bitiminde Beypazarı Kardelen Özel Eğitim Merkezi öğrencileri yapmış oldukları kabartma tabloları davetlilere hediye ettiler.