ADAÖREN MAHALLESİ´NDE GENÇLİK EĞLENCESİ

Beypazarı Adaören Köyü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği ve köylülerin dayanışması ile Adaören Mahallesi'nde Gençlik Eğlencesi düzenlendi.Düzenlenen eğlenceye Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, eğlence öncesi köy odasında verilen yemeğin ardından köylülerin sorunlarını dinledi. Köy yolları, Aski ile yaşanan abonelik sorunları ve çocuk parkı yapılması gibi talepleri değerlendiren Kaplan "ASKİ  Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir kurum, ancak abonelik vb sorunlarınızın çözümü konusunda yardımcı olalım. Gerek seçim öncesi, gerek seçim sonrası yaptığımız çalışmalarla tüm köylerimizin, köylülerimizin sorunlarını dinledik, notlarımızı aldık, sorunları iyi biliyoruz. İlçe dışındaki tüm mahallelerimizde olduğu gibi Adaören'de de yapacak işlerimiz var. Zamanla köylerimiz daha güzel olacak, havaların ısınması ile birlikte çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. " dedi.

Yemeğin ardından köy meydanında yapılan eğlencede Beypazarı Muhtarlar Folklor ekibi oyunlarının ardından gençler Ankara oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Adaören Köyü Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Yusuf Keklikoğlu, "Beypazarı Belediye Başkanımız Sayın Tuncer Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Sayın Ali Çakıroğlu'na bizleri kırmayıp etkinliğimize katıldıkları için teşekkür ediyorum" dedi.