BEYPAZARI İHL ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN KAPLAN´A ANLAMLI HEDİYE

Beypazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi yurdunda kalan öğrencileri geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, öğrencilerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinlemiş istekleri üzerine de bir adet çamaşır makinası ve televizyon hediye etmişti.

Aradan geçen bir süre sonra İmam Hatip öğrencileri Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplanı tekrar davet ederek kendisi ve çalışma arkadaşları için Yasin-i Şerif ve Fetih Duası okuduklarını ve duasını yapmak için beklediklerini bildirdiler. Bunun üzerine dün akşam saatlerinde yatsı namazını Ömer Arslan İHL Tatbikat Camii'nde öğrenciler ve hocaları ile birlikte kılan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yine gönülleri fethetti. Yatsı namazı sonrası yapılan duanın ardından öğrencilere dijital Kuran-ı  Kerim hediye eden Kaplan,  kendilerine teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi.