BAŞKAN KAPLAN´DAN ESNAFI SEVİNDİREN KARAR

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan´ın esnaflardan gelen yoğun talep ve istekler üzerine meclis gündemine aldığı, 01.10.2014 tarihli 196 Sayılı Meclis kararı ile alınmaya başlanan Tatil Günleri Çalışma Ruhsatı evrak bedeli ve İşyeri Açma İzni evrak  harcı haricinde alınan bedel artık alınmayacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Esnaflarımız sık sık  bu uygulamadan dolayı mağduriyetlerini dile getiriyor ve kaldırılmasını istiyorlardı.Ben de bu konu ile ilgileneceğim sözünü vermiştim ve 5 Ocak 2015 te meclisimizle toplanarak aldığımız kararla Tatil Günleri Çalışma Ruhsatı evrak bedeli ve İşyeri Açma İzni evrak harcı haricinde 75 ile 3000 tl arasında değişen bedeli kaldırmış bulunuyoruz. Esnafımızın sırtından bir yükü daha kaldırdığımıza inanıyorum, hayırlı olsun" dedi.