YENİ ZABITALAR TUNCER KAPLAN´I ZİYARET ETTİ.

Beypazarı Belediyesi Zabıta müdürlüğü faaliyete geçirdiği yeni uygulama ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. İlköğretim çağındaki çocuklardan oluşturulan zabıta teşkilatı benzer uygulamalardan farklı olarak zabıta yönetmeliğine uygun olarak resmi görev yapacaklar. Denetleme ve cezai işlem uygulama yetkisine de sahip olan minik zabıtalar, okul kantinlerinde, mahalle bakkallarında denetim yapabilecek. Park ve bahçelerdeki kamu mallarının korunması konusunda büyüklerinden edindikleri bilgileri arkadaşlarıyla paylaşarak toplumsal bilincin gelişimine katkı sağlayacaklar.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan minik zabıtaları makamında ağırladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ‘’Belediye başkanı seçildiği ilk günden beri çocuklarımızın her faaliyettin içinde bulunmasına gayret ettik. Belediyenin verdiği hizmetler dışında sosyal belediyeciliği de çok önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Tuncer Kaplan; Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlar için yapacağımız her faaliyetle geleceğimizi nakış nakış işleyerek toplum bilincini geliştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaptığımız bu çalışma ile çocuklarımız hem belediye ile kaynaşacak, zabıtalık mesleğini sevecek, zabıta müdürlüğümüzün denetimlerine katılarak bilgi edinecek ve bu bilgileri arkadaşlarıyla paylaşacaklar’’ dedi.