HADİ GALİ SENDE GEL.

Karaşar mahallesi 1600 metre rakımlı Kirazlı yayla mevkiinde düzenlenen şenlikler bu yıl da 14-15 şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kızaklarınızı Hazırlayın !

Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün gerçekleştirdiği geleneksel hale gelen şenliğin bu yıl ki programı oldukça yoğun. Yarışmaların düzenleneceği şenlikte kazananlara hediyeler verilecek.

Sende takımını kur !

Bireysel ve takım yarışmalarında heyecan ve rekabet yaşanacak. Katılımcıların takımlarını önceden kurarak şenliğe hazırlıklı gelmesinde fayda var. Kızak kayma, Kardan adam, İp çekme ve kızak çekme yarışları misafirleri bekliyor.

Sağlık, Spor, Eğlence bir arada !

Beypazarı Belediyesi Kayı doğa sporları derneğinin düzenlediği kar yürüyüşü ve off-road jeep gösterileri katılımcılara keyifli saatler yaşatacak.

Gün boyu çay ikramı yapılacak misafirlerden mangalını getirenlere köz verilecek. Şenlik alanının ortasına yakılacak büyük şenlik ateşiyle katılımcılar ısınacak.

Kızak şenliği havaii fişek gösterileriyle sona erecek.

Kızak şenliğine katılmak isteyen vatandaşlarımız için 14 ve 15 Şubat tarihlerinde Kiler market önü ve Atatürk parkı önünden saat: 09:00-10:00 arası otobüs seferleri düzenlenecek.

Beypazarı Belediyesi Geleneksel Kızak Şenliğine tüm halkımız davetlidir.