İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 94. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından 12 Mart Perşembe günü İstiklal Marşının kabulünün 94. Yıl dönümü programı düzenliyor.

Beypazarı Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal işler müdürlüğünün düzenlediği programa Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sanat Bilimdalı Öğretim görevlisi Doç.Dr. Zülfikar GÜNGÖR konuşmacı olarak katılacak.Etkinlik 12 Mart Perşembe günü saat:19:00’da Ticaret Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilecek.

Beypazarı İlçe Milli eğitim müdürlüğünün İstiklal marşının kabulünün 94. Yıldönümü münasebetiyle düzenlediği İstiklal marşı okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler programda İstiklal marşı ve şiirler okuyacaklar.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN tarafından bu öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Düzenlenecek etkinliğe tüm halkımız davetlidir.