BELEDİYE BAŞKANI ŞAMPİYONLARI KUTLADI

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı Belediye spor teknik heyeti ve futbolcuları ziyaret ederek elde ettikleri başarılardan dolayı teşekkür ederek kutladı. Beypazarı Belediyespor spor tesislerinde gerçekleşen ziyarette teknik direktör Hasan Varlık tarafından U-17 şampiyonluk kupası Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a takdim edildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

‘’Öncelikle gençlerimizin elde ettikleri bu önemli başarılarda emeği geçen Beypazarı Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kavas’a, direktörlerimiz Hasan Varlık, Özgür Bediz, Zafer Kahya ve Kadir Türkoğlu'na verdikleri emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Üstün gayretleri ve yetenekleriyle Beypazarı’mızı başarıyla temsil eden futbolcu kardeşlerimizide büyük bir mutlulukla kutluyorum. Her alanda olduğu gibi Beypazarı’mızın elde ettiği başarılar bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Beypazarı Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz önem ile her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.Gençlerimizin spora yönelerek kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, ruhen ve bedenen daha sağlıklı  bir Beypazarı için hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. Daha güzel yarınlar bizleri bekliyor’’ dedi.