100 Bin Çiçek Toprakla Buluşacak

Beypazarı Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler müdürlüğünün yukarı sanayii belediye atölyesi yanında 5 dönümlük alanda kurduğu seralarda 100 bin çiçek fidesi saksılanarak toprakla buluşmaya hazırlandı. İlkbahar aylarında şehir merkezindeki park ve yeşil alanlarla taşra mahallelerine dikilecek çiçekler yetiştirildi.

Beypazarı Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler müdürlüğünün gerçekleştirdiği bu uygulama ile Beypazarı belediyesi tüm çiçek ihtiyacını karşılayacak. Kurulan seraların bu konuda eksikliği bulunan belediyelere de örnek teşkil etmesi hedefleniyor.

Beypazarı Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları ile gerçekleştirilen sera projesi ile yapılan seralarda çiçek fidelerinin yanı sıra ihtiyaç duyulan ağaç fidanları da yetiştiriliyor.