BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan belediye mecls üyeleri ile belediye başkanlığına seçildiği 30 mart 2015 tarihinden bugüne kadar yapılan icraatları değerlendirdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yapımı tamamlanan ve inşaatları sürmekte proje çalışmalarını meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaptığı açıklamada ; Öncelikle kalan hizmet süremiz İlçemiz için memleketimiz için hayırlı olur temennisi ile başlıyorum. Şu ana kadar ilçemiz için gerçekleştirdiğimiz projelerimizi , devam etmekte olan inşaatlarımızı  arkadaşlarımızla inceliyoruz , inşallah memlekeletimiz için hayırlı olacak , İlçemizin önemli sorunları vardı , çöplük alanı bunlardan bir tanesiydi bunu çözdük, çöplük alanına 3000 dönüm kent park inşatına başlayacağız, ikinci önemli olan sorun çarşı alanında yer alan taziye alanıydı bunun yerini değiştiriyoruz. Beypazarı Lisesi karşısına güzel bir taziye yeri ve camii inşatına başladık, kısa zamanda bitireceğiz, diğer sorun  hayvan pazarıydı bununda yerini çözdük başören yolumuzun iç tarafında hafriyat işlemleri bitmek üzere , diğer sorunumuz İlçemizde kültür merkezimizin olmamasıydı bunuda 1 aya kadar çözüyoruz inşallah eski sinema olan binayı kültür merkezi yapıyoruz , istiyoruz ki önümüzdeki süreç içerisinde ihtiyaçlarımız kalmasın , herşey Beypazarı için diliyoruz açıklamasında bulundu.