KARACAKAYA GÖLETİ 13.000 DÖNÜM ALANI SULAYACAK

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gencer, Beypazarı Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu ve Fen İşleri Müdürü Turan Güler'le birlikte Beypazarı Yukarı Ulucak Köyü yakınlarında bulunan ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan Karacakaya Göleti'nde incelemelerde bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, DSİ'nin bölgeye yaptığı regülatörün 15 Milyon Liraya malolduğunu ve 13.000 dönüm alanın sulamasının bu sayede yapılacağını ifade etti. "Devletimizin çiftçimize verdiği değer ortada ve bu tesis gerçekten gurur verici. Ayrıca burada muhteşem bir doğa ve dev bir gölet var. Bizlerde üzerimize düşeni yaparak, çevresini düzenleyip piknik alanları oluşturacağız.Bölgemize ve çiftçimize hayırlı olsun" dedi.