Doğalgaz'da İlk Kazma Vuruldu

Beypazarı Belediye Başkanlığı Doğalgazda İlk şehir içi çalışmayı başlattı.

İrfan Gümüşel caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN doğalgaz konusunda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, İrfan Gümüşel Caddesinin asfaltlandırma çalışmaları öncesinde doğalgaz için gerekli altyapının yapılacağını ileriki dönemde caddede yapılan yolun tekrar bozulmaması için çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ''Doğalgaz Beypazarı’mız için vazgeçilmez bir ihtiyaç.Özellikle tarım, doğa ve turizmi ile ön planda olan ilçemizin gelişmesi ile oluşacak hava kirliliğini önlemek için daha temiz ve ekonomik bir çözüm kazanmak için bu çalışmaları önemsiyor ve yoğun bir şekilde takip ediyoruz. Önümüzdeki dönemde Beypazarı’mızın yaşam kalitesini arttırmak adına adım atmaya devam edeceğiz''dedi.