BEYPAZARI BELEDİYESİ PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Beypazarı Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da personelini unutmadı ve personeline iftar sofrası hazırladı.Personel eş ve çocuklarıyla birlikte yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftar sofrasında Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'da orucunu personeliyle birlikte açtı.

Başkan Kaplan ”İlçemize hizmet yolunda beraber çalıştığımız çalışma arkadaşlarımla geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya geldik. Personelimiz davetimize yoğun ilgi ve katılım gösterdi. El ele gerçekleştirdiğimiz hizmetler, yaptığımız çalışmalar, bu gün burada bulunan çocuklarımıza miras kalacaktır. Biz bu ilçenin yarınları için çalışıyoruz.Tüm personelimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve eşi Ayşe Kaplan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve belediye personelinin tamamına yakını eşleri ve aileleri ile katıldı.