BAŞKAN KAPLAN RAMAZAN AYINDA EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve eşi Ayşe Kaplan, Ramazan ayı münasebeti ile iftarda vatandaşların evlerine konuk olarak sorunları dinliyor.

Kaplan, Ramazan ayında çeşitli etkinlikler yaptıklarını, mübarek günleri dolu dolu geçirdiklerini söyledi.

Başkan Kaplan " Hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle, Beypazarı Taş Mektep'te hergün farklı farklı hazırlanarak, yalnız yaşayan, yaşlı, maddi durumu iyi olmayan 250 ailemizin kapısına kadar sıcak yemek ulaştırıyoruz. Toplamda 800 kişi hergün bu yemeklerle karnını doyuruyor. Fırsat buldukça da zengin fakir demeden vatandaşlarımızla birlikte oruç açıyor, iftar yemeği yiyoruz." dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, haftasonu Hatice Tiftik, Ümran Güneş ve Hatice Açıkgöz'ün evine konuk oldu. Özellikle ihtiyaç sahibi, engelli veya hasta çocuğu bulunan aileleri tercih eden Kaplan, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek "Mazlumun, hastamızın, yaşlımızın, engellilerin, özellikle Ramazan ayında yüzünün gülmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyor, sıkıntılarının ivedilikle çözülmesi için gerekeni yapıyoruz" dedi.