BAŞKAN KAPLAN GELECEĞİN FUTBOLCULARI İLE BULUŞTU

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün okulların kapanmasıyla başlayan yaz futbol okulunda eğitim alan öğrencileri ziyaret etti. Beypazarı Bulgurdede Ferhat Yağmur Değer Tesisleri'nde, Kulüp Başkanı Ahmet Kavas, antrenörler ve eğitim alan öğrencilerle bir araya gelen Kaplan, "Gelecekte belki de büyük kulüplerde hatta milli takımda bizleri gururlandıracak futbolcular bu çocukların arasından çıkacak.Bunun altyapısını hazırlamak çok önemli. Bu çocuklarımızın bu neşeli ortamda spor yaparak vakit geçirmeleri, yeni arkadaşlar edinmeleri bizleri ve aileleri mutlu ediyor. Sporla ilgilenen sporu seven çocuklar zararlı alışkanlıklardan da uzak kalır, sağlıklı bir bünyeye sahip olurlar. Beypazarı Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Çocuklarla birlikte top oynayıp, hatıra fotoğrafı çektiren Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan başarılar dileyerek tesislerden ayrıldı.