KAYMAKAM KAYA VE HAKİM TURHAN'A VEDA

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, tayinleri dolayısı ile Beypazarı'ndan ayrılacak olan İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya ve Sulh Ceza Hakimi Gökhan Turhan onuruna iftar yemeği düzenledi.

Beypazarı Halkevi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Beypazarı Mahalle muhtarları, hakim ve savcılar, bürokratlar katıldılar.

İftar yemeğinin ardından veda konuşmalarını yapan Kaymakam Mustafa Kaya ve Hakim Gökhan Turhan vedaların üzücü olduğunu ve Beypazarı’nda görev yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Kaymakam Mustafa Kaya “Gidiyor olsakta gittiğimiz yerde kapılarımız Beypazarılılara açık olacak. Artık bende bir hemşehrinizim. Belediye Başkanımızla bürokratlarımızla, uyumlu bir çalışma içerisinde olduk. Önceki Başkan Cengiz Özalp ve seçildikten sonra aynı uyumu sürdüren Tuncer Kaplan’a teşekkür ediyorum. Güzel anılmak önemli” derken, Hakim Gökhan Turhan’da konukları güldürdü. “2 Darendeli aynı anda gidiyor. Yerimi dolduracak biri olmadığı için atamada yapmadılar zaten” dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’da Kaymakam Mustafa Kaya ve Hakim Gökhan Turhan’a ilçemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim etti. Yemek sonrası muhtarlar, dernek ve oda başkanları, esnaflar Kaymakam Kaya ile vedalaştı. Gecede duygulu ve neşeli anlar yaşandı.