13,000 DÖNÜM SUYA KAVUŞUYOR

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Karacakaya göleti çalışmalarına vatandaşların destek olmasını istedi.

D.S.İ. 51. Bölge Şube Müdürü Nihat Oğuz, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı ziyaret etti.

Yapılan istişare toplantısı sonrası bir açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "İlçemizde 13.000 Dönümün sulaması için Karacakaya Sulama Göletinin tarımsal alanda sulama sıkıntısına son vereceğini, bu sürece İlçe halkımızında destek vermesi gerektiğini ve tarımsal sulama alanında önemli bir ihtiyaca cevap verecek projenin hizmete girmesi sürecini uzatacak mazeretlerin,İlçemiz tarımına zarar vereceğini, vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan D.S.İ. 51. Bölge Şube Müdürü Nihat Oğuz'a ilçemize ve ilçe tarımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür etti.