KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARI BEYPAZARINDA BULUŞTU

Ankara Otomobil Sporları Kulübü’nün (ANOK) organize ettiği 1. Ankamall Büyük Ankara Rallisi alanında birçok ilk İle 12-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Birbirinden değerli klasik Otomobiller, çıkış noktası Ankamall’dan başlayarak yarışı Beypazarı ve Çubuk ile sonlandırdı.

Beypazarı Belediyesi Başkanlığı katkılarıyla Beypazarı’na konuk olan klasik otomobilleri düzenlenen sergi ile vatandaşlar yakından inceleme ve fotoğraf çekme fırsatı yakaladı. Otomobillerin üzerinde yer alan yazı ve siyah kurdelelerle son zamanlarda yaşanan terör olayları protesto edildi. Birbirinden değerli 36 klasik otomobilin yer aldığı organizasyonda otomobillerin gösteri performansları da beğeni topladı.

Kurşunlu Camiinde Mevlid-i Şerif Okutuldu

Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Ankara Otomobil Sporları Kulübü’nün (ANOK) tarafından şehitlerimiz için Kurşunlu camiinde ikindi namazından önce mevlid-i şerif okutuldu.

Beypazarı’nın tarihi mekanlarını gezen klasik otomobil tutkunları, Atatürk parkında verilen yarış startı ile Beypazarı’ndan ayrıldı.