GELECEĞİN TEMİNATLARI BAŞKANLA BİRLİKTE

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Cumhuriyetimizin 92. yıldönümü münasebeti ile geleceğimizin teminatı gençlerimizle bir araya geldi.

Beypazarı'nda bulunan liselerin sınıf başkanlarını Taş Mektep'te ağırlayan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan gençlere çeşitli hediyeler verdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünde aydınlık geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bu mutlu günde birlikte olmanın sevincini yaşıyorum. Büyük Türk milletinin emperyalizme karşı verdiği topyekün bir mücadelenin eseri olan ve dünden bugüne taşınması zaruriyet teşkil eden değerlerin anımsanması için kutladığımız demokrasi ve özgürlüğümüzün temeli olan Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum. Genç kardeşlerimiz ülkemizin başarılı bir şekilde geleceğe taşınması hususunda en önemli görevi üstleniyorlar. Bizlere düşen gençlerimizin yanında olmak, onların başarıya ulaşması yolunda önlerini açacak hizmetler sunmaktır. Genç kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya onlara destek vermeye devam edeceğiz, dedi''