BEYPAZARI HAKKINDA HERKES DOĞRUYU KONUŞACAK

Beypazarı hakkında asılsız iddialar dile getirdiği bir yazı yayınlayan Taka Gazetesi ve Köşe yazarı Osman Yazıcı hakkında Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın başlattığı hukuki süreç sonunda aynı gazete yazarının köşesinde CEVAP ve DÜZELTME METNİ yayınlandı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan her platformda Beypazarı'nın haklarını ve çıkarlarını takip etmeye devam ediyoruz. Beypazarı'nın çalışkan insanlarının dişi ve tırnağıyla elde ettiği başarıyı keyfi tutumları, asılsız haberleri ve yazılarıyla kimsenin yıpratmasına izin vermedik vermeyeceğiz, gerek yerel gerek ulusal bazda ilçemiz hakkındaki yayınları takip etmeye ve gereğini yapmaya devam edeceğiz. Eleştiri her zaman olabilir ancak doğru bilgilerle yapılması gerekir, keza yanlış bilgilerle yapılan eleştiri iftira niteliği taşır. Beypazarı her zaman olduğu gibi Anadolu insanının sıcak ve samimi misafirperverliği ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bilinmesini isterim ki bu tür haberlerle ilçemi karalamaya çalışan her türlü asılsız haberin takipçisi ve peşindeyim.Yine bu ve benzeri haberlere itibar edip Beypazarı'ndaki yerel basında bu haberleri araştırmadan sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayıp bu asılsız haberlere çanak tutanlarıda şiddetle kınıyorum dedi.