BEYPAZARI PARS'I RİNGLERİ TİTRETİYOR

Antalya'da 11-15 kasım 2015 tarihler arasında gerçekleştirilen Muay-Thai 'EUROCUP' Avrupa Kupası Şampiyonasında Beypazarılı sporcumuz Beypazarı Parsı lakaplı Melih Bozdemir ağırsiklet (+91kg) olarak Milli Takımda ülkemizi temsil ediyor.25 ülkeden katılımın olduğu organizasyonda rakiplerini eleyen Beypazarı Parsı Melih Bozdemir hafta sonu yapılacak final karşılaşmasında Rus rakibi ile karşılaşacak.

Yalnızca 2 hafta öncesinden ilan edilen milli takım sporcu listesine rağmen,bu kadar kısa sürede ringe girip iyi bir performans sunmak çok zor olsa bile Beypazarı Belediyesi sporcusu olarak her an herkesle mücadeleye hazırım çünkü Benim antrenmanlarım yılda 12 ay devam etmektedir.Belediye Başkanımız sayın Tuncer KAPLAN'a spora ve sporcuya vermiş oldugu maddi manevi tüm desteklerinden dolayı ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.''diyen Beypazarı Parsı Melih Bozdemir ''Hemşerilerimden bir isteğim var,maçlarım için bana da dualarında yer versinler ,evelallah bir Beypazarlı olarak Devletimiz Milletimiz Bayrağımız için hedefim Altın madalya! Bunun içinde ringde en iyi şekilde mücadele edeceğim.''dedi.