Belediye Başkanımızın Engelliler Günü Mesajı

Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan mesajında;

“Ülkemizde yaşayan insanların azımsanamayacak kadar bir bölümü engelli vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak, kendilerine yetebilen bireyler olarak hayatlarını sürdürmek için gerekli olan her desteği sağlamak "Sosyal Devlet" olmanın önemli bir gereği olduğu kadar Belediyeciliğin temel görevlerindendir. İnsani olarak da insan olmanın gereği ve bizim de temel hedefimizdir.

Her hangi bir Aralık’ta değil, Her zaman engelleri birlikte aşacağız.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, engellilerimizin toplumsal hayata katılmalarını, daha iyi yaşam standartlarına kavuşabilmelerini, Engelli vatandaşlarımızın da aramızda olacağı engelsiz bir dünya kurmak şehrimizde engelleri birlikte aşmak için çalışmalarımızı tüm gayretimizle devam ettireceğiz. Bu konudaki toplumsal bilinç ve hassasiyetin daha da artması ümidiyle, tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Gününü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutlulukla beraber; nice Engelsiz Yaşamlar Dilerim.” dedi.