Uzat Elini Beypazarı, Türkmen Kardeşine

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından Bayır Bucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlatıldı.

Düzenlenen kampanyaya yardımsever hemşehrilerimiz Ayni ve nakti, gıda, giyim yardımları ile katılabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlarımız 444 7 195 nolu telefondan Beypazarı Belediyesine ulaşabilir.

Kampanya hakkında bir açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı daha önce düzenlediğimiz yardım kampanyalarına büyük destek verdi. Bu kampanyaya da hayırsever hemşehrilerimizin destek olacağına eminim, Türkmen dağında, Türkün varlığını o topraklarda yaşatan kardeşlerimiz zulüm altında zor koşullarda yaşamlarını devam ettirmeye çalışıyor. Elbette devletimiz her konuda yanlarında olmaya devam ediyor. Bizlere düşende kardeşin kardeşe yapması gerektiği gibi zor günde yanlarında olmaktır. Kıymetli hemşehrilerimin bu kampanyaya sağlayacakları destek için şimdiden teşekkür ediyorum. Beypazarı birkez daha farkını ortaya koyacaktır dedi.