Alternatif Turizm’de Büyük Hamle

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın şahsi girişimleri ve ikili diyalogları sayesinde Kirazyanı Yaylası’nda bulunan Karaşar Güç Birliği’ne ait 24 odalı 12 Bungalow dağ evi 9 yıllığına Beypazarı Belediyesi’nin kullanımına alındı.

Dağ evlerinin kira bedeli ise Başkanımız Tuncer Kaplan’ın girişimleri neticesi bedelsiz olacak. Evlerin çevre düzenlemesi ve bakımlarının tamamlanmasının ardından ,Karagöl Tesisi ile entegre edilerek kullanıma başlanacak.

Şehir ve Bölge Planlama Yüksek Mühendisi Arzu Çiftçi Sert ve Belediye Birim Müdürleri ile tahsisi alınan Karagöl ve Karaşar Güç Birliği Yayla evlerinde incelemelerde bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Alternatif Turizm Proje çalışmaları ve teknik dedaylar hakkında bilgi aldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tahsisi alınan bu iki bölgenin atıl durumdan kurtarılarak bölge turizminin önemli durakları haline getirileceğini belirterek, bozkır’ın cenneti Beypazarı,doğa turizminde hedefine emin adımlarla ilerliyor, Beypazarı’mıza, bölgemize ve tüm doğa severlere hayırlı olsun dedi.